קטרקט. הטכנולוגיה מצאה מה שהעין רוצה
קטרקט. הטכנולוגיה מצאה מה שהעין רוצה
הן עוצבו בטכנולוגיה מתקדמת, משפרות את איכות הראייה ומאפשרות להיפטר מהמשקפיים. אין ויכוח שעדשות הפרימיום, המחליפות את העדשה הטבעית של העין, שינו את פני ניתוחי הקטרקט
בואו נדבר רגע על קטרקט בחיי היום יום. כאשר אדם סובל ממחלת הקטרקט (ירוד) מתפתחת עכירות בעדשה הטבעית, הגורמת להפרעה בראייה ומפחיתה את היכולת להתמקד על עצמים שונים. אם נדמה זאת למצלמה ניתן לומר כי ישנם אדים על העדשה שלא מאפשרים לנו לבצע פוקוס כדי לראות את התמונה בצורה ברורה.
אחד מהרופאים המומחים המובילים את השינוי והחדשנות בקטרקט הוא פרופסור דוד צדוק מנהל מחלקת עיניים בביה"ח שערי צדק. חדשנות וניסיון של למעלה מ20 שנה בכתובת אחת.
מומחיות ואמינות נפגשים אצל פרופסור דוד צדוק
את הבעיה ניתן לפתור כיום באמצעות ניתוח קטרקט. במהלך הניתוח מחליפים את העדשה הטבעית של העין, שהפכה להיות עכורה, בעדשה מלאכותית תוך עינית שקופה, המאפשרת לחזור ולראות בבהירות.
במהלך הניתוח מסירים את העדשה העכורה ומשתילים במקומה עדשה מלאכותית המחליפה את תפקידה האופטי של העדשה שהוצאה. לאחר הסבר מפרופסור דוד צדוק, כחלק מתכנון הניתוח, מחליטים יחד מהי העדשה העדיפה: עדשה רגילה (מרחק מוקד אחד) המתקן קוצר או רוחק ראיה או עדשה מתקדמת (עדשות טוריות הכוללות צילינדר או עדשות מולטיפוקליות).
למען השקט הנפשי שלכם, תנו את העיניים לידיים אמינות עם ניסיון של 20 שנה והצטרפו למאות מטופלים מרוצים. פרופסור דוד צדוק מנהל מחלקת עיניים בשערי צדק וחוזרים לראות חד וחלק.
לבלוגים ומאמרים נוספים:
https://www.davidzadok.com/, https://davidzadok.blogspot.com/, https://davidzadokprof.blogspot.com/